Syltede rødløg
Hjemmesyltede rødløg kan pifte ethvert måltid op. Og så er de rigtig nemme at lave! Følg opskriften her, og servér de syltede rødløg til fx hjemmelavede burgere eller hotdogs.
(10)
Ingredienser
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Sådan laver du nemt syltede rødløg
Det tager ikke mange minutter at lave syltede rødløg! Med den her nemme opskrift skal lagen ikke engang op at koge – det hele skal blot blandes sammen og stå mindst 1 times tid på køl.
Rødløgene er geniale på smørrebrød, i salater, burgere, på hotdogs eller i sandwiches. Du kan bruge dem til stort set alt, og de holder sig længe på køl.
Syltede rødløg holdbarhed
Rødløgene kan sagtens holde sig i 14 dage på køl – måske endda længere, hvis du sørger for, at renligheden er i top. Se vores gode råd længere nede.
Syltede rødløg opbevaring
Det ideelle opbevaringssted for dine hjemmesyltede lækkerier er tørt, køligt og mørkt, f.eks. et koldt spisekammer eller i køleskabet. Lys kan misfarve det syltede, og varme og fugt forkorter holdbarheden betragteligt.
Rengøringens kunst
Skal din syltning lykkes, er det vigtigt, at redskaber og glas er pinligt rene. Det vil nemlig forhindre, at der pludselig optræder især skimmel- og gærsvampe i dine lækkerier
- Vask dine glas godt af i sulfovand, og skyl efter i varmt vand.
- Stil glassene med bunden i vejret på et rent viskestykke.
- Skold glas, låg og gummiringe med kogende vand, lige inden de fyldes. Brug evt. atamon.
- Fisk gummiringe og løse låg op med en gaffel - ikke en finger!
- Sylter du kun en lille portion samt opbevarer indholdet i glas i køleskabet, er det overflødigt at skylle med konserveringsmiddel.