Syltede rødløg

1. november 2020 af .

Foto: Lars Ranek

Hjemmesyltede rødløg kan pifte ethvert måltid op. Og så er de rigtig nemme at lave! Følg opskriften her, og servér de syltede rødløg til fx hjemmelavede burgere eller hotdogs.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time, gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær løget i skiver, og læg dem i et fad.
Drys med salt og sukker, og hæld eddike over.
Lad det stå i mindst 1 time, gerne natten over.
Opbevar de syltede rødløg på køl i en tætlukket dåse/glas.

Tip!

De syltede rødløg er også rigtig gode som tilbehør til smørrebrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar