Kylling med stegt salat og syltede løg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Skøn kylling med stegt salat, der udgør et sundt og mættende måltid.
Bemærk
Trækketid, syltede løg: 2 timer. Ovntid, kylling: 55 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Del kyllingen i kvarte, og læg stykkerne i en bradepande med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt og peber, og steg dem i en 200 grader varm ovn i 55 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Hæld vandet fra, tilsæt smør, og rist kartoflerne let i gryden. Krydr med salt og peber.
Pil løgene, og skær dem i både. Kog en lage af vand, eddike og sukker, og hæld den over løgene. Lad løgene trække, gerne et par timer.
Skær hjertesalat i både, og steg dem på en grillpande ved høj varme, så de får striber.
Servér kyllingen med skiver af skinke, mynteblade, stegt salat og syltede løg, og hæld lidt af lagen fra løgene over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk