Avocadomad med spejlæg og syltede rødløg
26. juni 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
En moderne form for smørrebrød. Lav lynhurtigt dine egne syltede rødløg, så frokosten får luksusstatus.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløg, skær det i tynde både, og læg det i en varmefast skål.
Hæld eddike, vand og sukker i en gryde, og kog op, til sukkeret er opløst. Hæld lagen over rødløget, og lad det trække, imens du laver spejlæg.
Varm en pande op med olie, og steg 4 spejlæg ved svag varme. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tynde skiver.
Fordel avocadoskiverne på rugbrød, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Læg 1 spejlæg på hver avocadomad.
Si eddikelagen fra løgene, og top madderne med syltede rødløg og et drys sesam.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk