Avocadomad med spejlæg og syltede rødløg

26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En moderne form for smørrebrød. Lav lynhurtigt dine egne syltede rødløg, så frokosten får luksusstatus.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløg, skær det i tynde både, og læg det i en varmefast skål.
Hæld eddike, vand og sukker i en gryde, og kog op, til sukkeret er opløst. Hæld lagen over rødløget, og lad det trække, imens du laver spejlæg.
Varm en pande op med olie, og steg 4 spejlæg ved svag varme. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tynde skiver.
Fordel avocadoskiverne på rugbrød, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Læg 1 spejlæg på hver avocadomad.
Si eddikelagen fra løgene, og top madderne med syltede rødløg og et drys sesam.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar