Østers med syltede rødløg

16. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Østers har brug for et syrligt modspil, for at de virkelig kan komme til sin ret. Her serveres modspillet i form af syltede rødløg og lime, der giver østersene ekstra smag.

Bemærk
Trækketid, rødløg: 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Hak rødløg fint.
Kog vand, eddike og sukker op i en gryde, så sukkeret bliver helt opløst.
Hæld væsken over løget i et glas, og sæt glasset på køl i 2 timer.
Hak dilden fint.
Åbn østersene, og læg dem på et fad.
Servér østersene med syltede rødløg, friskpresset limesaft og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar