Østers med syltede rødløg
16. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Østers har brug for et syrligt modspil, for at de virkelig kan komme til sin ret. Her serveres modspillet i form af syltede rødløg og lime, der giver østersene ekstra smag.
Bemærk
Trækketid, rødløg: 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Hak rødløg fint.
Kog vand, eddike og sukker op i en gryde, så sukkeret bliver helt opløst.
Hæld væsken over løget i et glas, og sæt glasset på køl i 2 timer.
Hak dilden fint.
Åbn østersene, og læg dem på et fad.
Servér østersene med syltede rødløg, friskpresset limesaft og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk