Pasta med kylling og butternutsquash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Nem pastaret med kylling og butternutsquash, som både børn og voksne vil kunne lide.
Bemærk
Ovntid, butternutsqaush: 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Skyl og flæk butternutsquashen. Fjern kernerne. Læg halvdelene i et ovnfad, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag butternutsquashen i ovnen i 45 minutter, til den er mør.
Bland mel med salt og peber i en dyb tallerken. Vend kyllingebrysterne i melet, så det meste af overfladen er dækket.
Opvarm olie og smør på panden. Steg kyllingebrysterne på panden i 20 minutter i alt, vend dem jævnligt.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Rens østershatte, og skær dem i mindre stykker. Steg champignoner og østershatte på panden sammen med kyllingebrysterne.
Skær bagt butternutsquash i tern, og lad dem stege med på panden.
Kog farfalle efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen blive i gryden.
Tag kyllingebrysterne af panden, og vend resten af pandens indhold sammen med pastaen i gryden.
Smelt smørret på panden. Steg salvieblade, til de bliver sprøde.
Anret pastaen på et fad med kyllingebryster og salvie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk