Pasta med kødboller, butternutsquash og valnøddepesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Fuldkornspasta, butternutsquash, hjemmelavede kødboller og valnøddepesto. Så er middagen serveret. Lad din pesto forblive meget grovhakket, så fungerer den godt som topping.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrab kernerne ud af butternutsquashen, og læg den på en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag den mør i ovnen i ca. 30 minutter. Skær butternutsquashen i skiver på den lange led.
Blend valnødderne groft i en minihakker. Skyl og nip persillen. Hak parmesanen groft. Blend persille og parmesan sammen med valnødderne til en grov rasp.
Tilsæt olie, og blend det til en grov pesto.
Rør hakket oksekød sammen med sennep, salt og peber. Form små kødboller på størrelse med valnødder.
Steg kødbollerne i olie på en pande i 3 minutter på hver side. Ryst panden, så de selv triller rundt.
Kog pasta efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Anret pasta med kødboller, butternutsquash og valnøddepesto, og servér straks.
Tip!
Til en klassisk pesto skal du bare bytte valnødder og persille ud med pinjekerner og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk