Pasta med bacon og bagt butternutsquash
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Græskar har en let sødlig smag, som går godt i spænd med både bacon, kapers og feta. Kan du ikke få fat på butternutsquash, kan du bruge fire søde kartofler i stedet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º.
Flæk butternutsquash, fjern kernerne, og skær skrællen af. Skær butternutsquashkødet i grove tern, og vend dem med olivenolie, stødt chili, salt og peber.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er møre.
Kog pastaen efter pakkens anvisning, mens græskarstykkerne er i ovnen. Hæld vandet fra pastaen, men gem en smule af det.
Steg bacontern sprøde på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Skyl persillen, og hak den fint. Vend den kogte pasta sammen med den smule kogevand, du har gemt, smør, bagt butternutsquash, bacon, kapers og finthakket persille. Top med smuldret feta og friskkværnet peber.
Tip!
Butternutsquash er en delikat græskartype med en ekstra lækker smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrifter med butternut squash