Pasta med svampe og kylling
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Skøn opskrift på pasta med svampe, kylling og en dejligt creme sauce helt uden fløde – saucen er nemlig lavet af den milde italienske friskost ricotta.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken.
Brun kyllingekødet i olie i en dyb gryde. Krydr med salt og peber.
Rens og skær champignoner i skiver, og tilsæt. Lad dem stege, til de tager farve.
Pil og pres hvidløg, og tilsæt. Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i gryden, til bladene falder sammen.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Hæld ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og friskrevet parmesan i gryden, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
Vend spaghettien i saucen. Drys med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk