Pasta med kylling og salvie
13. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Få ingredienser klæder pasta så godt som salvie. Kombinér det med kylling, fløde og hvidvin, så føles det næsten som at være på en lille italiensk restaurant.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingen i mindre stykker, og steg den i 3 minutter i olie på en pande.
Hak salvie og hvidløg, og tilsæt det på panden. Steg ingredienserne i 2 minutter.
Hæld fløde og vin i panden, og lad indholdet simre i 10 minutter.
Kog pastaen, og hæld vandet fra. Tilsæt pastaen og spinaten i panden med kyllingen.
Riv citronskallen, og vend den i pastaen.
Smag pastaen til med salt og peber.
Servér pastaen med friskrevet parmesanost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk