Kylling, butternutsquash og dadler i fad
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Steg hele middagen i ét ovnfad – så har du hurtigt lækker mad på bordet. Her bages kylling, butternutsquash og dadler sammen, og det giver den skønneste smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær skrællen af butternutsquashen, og fjern kernerne.
Skær den i stave, og læg dem i et ovnfad eller en lille bradepande smurt med halvdelen af olien.
Fordel dadler, pillede hvidløgsfed og kyllingefileter oven på butternutsquashen. Krydr med friskhakket timian, salt og peber.
Dryp med resten af olivenolien. Steg fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til kyllingefileterne er netop gennemstegte.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Skyl og tør rucola. Høvl parmesan i spåner.
Top ovnretten med rucola og parmesan lige før servering, og byd bulgur til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk