Pasta med varmrøget laks og butternutsquash

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Den gule butternutsquash har en mild smag, som passer godt til røget fisk og pasta – butternutsquash er faktisk en mellemting mellem en squash og et græskar.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Skyl butternutsquashen, halvér den, og fjern kernerne. Skær den i mindre terninger. Skyl og del broccolien i mindre buketter.
Kog pastaen i den store gryde sammen med butternutsquash i 10 minutter. Tilsæt broccoli efter 7 minutter, og lad den koge med de sidste 3 minutter af kogetiden.
Hæld vandet fra pasta og grøntsager.
Skyl og hak persillen. Vend pastaen med chiliflager, olivenolie, salt, friskkværnet peber og persille.
Del laksen i mindre stykker, og vend den rundt med pastaen. Servér straks med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar