Pasta med varmrøget laks og butternutsquash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Den gule butternutsquash har en mild smag, som passer godt til røget fisk og pasta – butternutsquash er faktisk en mellemting mellem en squash og et græskar.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Skyl butternutsquashen, halvér den, og fjern kernerne. Skær den i mindre terninger. Skyl og del broccolien i mindre buketter.
Kog pastaen i den store gryde sammen med butternutsquash i 10 minutter. Tilsæt broccoli efter 7 minutter, og lad den koge med de sidste 3 minutter af kogetiden.
Hæld vandet fra pasta og grøntsager.
Skyl og hak persillen. Vend pastaen med chiliflager, olivenolie, salt, friskkværnet peber og persille.
Del laksen i mindre stykker, og vend den rundt med pastaen. Servér straks med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk