Pasta med kylling i pestoflødesauce

27. februar 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

En pastaret, der nok skal tage kegler hos både store og små.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Rens og snit porrerne. Brun kyllingestrimlerne i lidt olivenolie i ca. 2 minutter. Tilsæt porrer, og lad dem stege med et øjeblik.
Krydr kylling og porrer med salt og peber. Tilsæt fløde, og lad det simre 3 minutter.
Dræn de soltørrede tomater. Skyl spinaten. Lad begge dele simre med i saucen, til spinaten er faldet sammen.
Vend den friskkogte pasta med flødesauce og pesto. Anret i dybe skåle, og drys med parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar