Pasta med kylling i pestoflødesauce
27. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En pastaret, der nok skal tage kegler hos både store og små.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Rens og snit porrerne. Brun kyllingestrimlerne i lidt olivenolie i ca. 2 minutter. Tilsæt porrer, og lad dem stege med et øjeblik.
Krydr kylling og porrer med salt og peber. Tilsæt fløde, og lad det simre 3 minutter.
Dræn de soltørrede tomater. Skyl spinaten. Lad begge dele simre med i saucen, til spinaten er faldet sammen.
Vend den friskkogte pasta med flødesauce og pesto. Anret i dybe skåle, og drys med parmesan. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på Fettuccine Alfredo
Powered by Froala Editor