Pasta med kylling i pestoflødesauce

En pastaret, der nok skal tage kegler hos både store og små.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Rens og snit porrerne. Brun kyllingestrimlerne i lidt olivenolie i ca. 2 minutter. Tilsæt porrer, og lad dem stege med et øjeblik.
Krydr kylling og porrer med salt og peber. Tilsæt fløde, og lad det simre 3 minutter.
Dræn de soltørrede tomater. Skyl spinaten. Lad begge dele simre med i saucen, til spinaten er faldet sammen.
Vend den friskkogte pasta med flødesauce og pesto. Anret i dybe skåle, og drys med parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
27. februar 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar