Pasta med kylling og pesto
29. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Fyld dine kyllingebrystfileter med en blanding af pesto, brødkrummer og parmesan, og servér med pasta. Det er et nemt måltid, der er fuld af smag og lækkerhed!
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180°. Kom 4 spsk. tapenade eller pesto i en skål, og tilsæt smuldret brød, friskrevet parmesan, salt og peber.
Lav et snit øverst i hver kyllingefilet, uden at skære helt igennem kødet. Fordel tapenadeblandingen i lommerne, dryp olie på kødet, og drys det med salt og peber.
Læg fileterne i et fad beklædt med bagepapir, og steg 25-30 minutter i ovnen.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Vend pastaen med væden fra kyllingerne, resten af tapenaden og hakket timian. Servér evt. en salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk