Pasta med kylling og pesto

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Fyld dine kyllingebrystfileter med en blanding af pesto, brødkrummer og parmesan, og servér med pasta. Det er et nemt måltid, der er fuld af smag og lækkerhed!

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 180°. Kom 4 spsk. tapenade eller pesto i en skål, og tilsæt smuldret brød, friskrevet parmesan, salt og peber.
Lav et snit øverst i hver kyllingefilet, uden at skære helt igennem kødet. Fordel tapenadeblandingen i lommerne, dryp olie på kødet, og drys det med salt og peber.
Læg fileterne i et fad beklædt med bagepapir, og steg 25-30 minutter i ovnen.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Vend pastaen med væden fra kyllingerne, resten af tapenaden og hakket timian. Servér evt. en salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar