Mormorsalat med æble
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
En klassisk mormorsalat går man aldrig galt i byen med!
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld fløden i en lille skål, og pres saften af citronen ned i fløden. Lad det stå lidt (uden at røre!),så fløden tykner.
Skyl salaten, pluk den i grove blade, og lad dem dryppe godt af for vand – brug evt. en salatslynge.
Skær æblerne i tynde både. Klip purløg i 3 cm lange stykker.
Vend salat, æbler, purløg og dressing sammen.
Anret salaten i en skål, og kværn peber over inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk