Peberhakkebøffer med mormorsalat
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Giv de klassiske hakkebøffer godt med groftkværnet peber på kanten, og servér dem sammen med en momorsalat med kartofler, forårsløg og en flødedressing med riseddike.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til bøffer, og hak et ternet mønster i dem med en kniv. Drys groftkværnede peberkorn på en tallerken, og tril siderne af bøfferne i peberkornene.
Brun bøfferne i olie på en pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg bøfferne i 3-6 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag panden fra varmen, og krydr bøfferne med salt.
Skyl og pluk salaten i grove stykker. Skyl agurken, og skær den i 4 cm lange, tynde stave. Skær de kogte kartofler i halve. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Vend salat, agurk, kartofler og forårsløg sammen.
Rør eddike sammen med sukker, til sukkeret er opløst. Rør fløde i, og krydr med salt og peber.
Vend dressingen i salaten. Servér salaten som tilbehør til bøfferne. Drys med skyllet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk