Grøn mormorsalat
12. juli 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Her får den klassiske mormorsalat lidt ekstra grøn kærlighed i form af avocado og friskbælgede ærter. Det perfekte match til stegt fisk og nye kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og slyng salaterne, pluk dem i mindre stykker, og anret dem på et fad. Skyl agurken, og skær den i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern.
Fordel agurk, avocado, ærter og ærteskud over salaten, og krydr med salt og peber.
Rør citronsaft og sukker sammen i en skål, til sukkeret er opløst. Tilsæt fløde, og rør rundt, til dressingen tykner let.
Hæld dressingen over salaten, og servér straks.
Tip!
Vilde agurker er slanke, sprøde og super lækre. Fås i enkelte supermarkeder og gårdbutikker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk