Bagel med laks og mormorsalat
15. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Prop en bagel med dit favoritfyld, og tag den med ud i den nærmeste solstråle.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør fløde med citronsaft, sennep, honning, salt og peber i en skål. Lad det trække 10 minutter.
Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker.
Lun bagelsene.
Vend plukket salat med dressingen. Skyl agurken, og skær den i tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern.
Flæk bagelsene, og fordel salaten på bundene. Læg herefter laks, spirer og agurkestrimler ovenpå. Dryp resten af den syrnede fløde på de resterende bagellåg, læg dem oven på fyldet, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk