Bagel med laks og mormorsalat

15. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Prop en bagel med dit favoritfyld, og tag den med ud i den nærmeste solstråle.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør fløde med citronsaft, sennep, honning, salt og peber i en skål. Lad det trække 10 minutter.
Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker.
Lun bagelsene.
Vend plukket salat med dressingen. Skyl agurken, og skær den i tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern.
Flæk bagelsene, og fordel salaten på bundene. Læg herefter laks, spirer og agurkestrimler ovenpå. Dryp resten af den syrnede fløde på de resterende bagellåg, læg dem oven på fyldet, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar