Minirøsti med kartoffel
30. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Disse små røstier laves uden æg, så kartoffelsmagen træder ekstra meget i kraft, og de bliver helt sprøde og lækre. Steg dem i smør på panden for en ekstra sprød skorpe.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og riv dem groft.
Pres så meget vand ud af dem, du kan, fx i en sigte eller i et rent viskestykke.
Bland kartoflerne med salt.
Smelt smørret på panden, og læg små klatter kartoffel på.
Tryk dem flade med bagsiden af en røreske, og steg dem sprøde på begge sider.
Tip!
Du kan sagtens tilsætte krydderier, hvis du savner mere smag. Drys fx paprika eller timian i de revne kartofler, inden du steger dem på panden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk