Minirøsti med kartoffel
Disse små røstier laves uden æg, så kartoffelsmagen træder ekstra meget i kraft, og de bliver helt sprøde og lækre. Steg dem i smør på panden for en ekstra sprød skorpe.

0-30 min.
(1)
30. november 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Ingredienser
personer
- kartofler
- 600 g
- salt
- 1 tsk.
- smør til stegning
- 50 g
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og riv dem groft.
Pres så meget vand ud af dem, du kan, fx i en sigte eller i et rent viskestykke.
Bland kartoflerne med salt.
Smelt smørret på panden, og læg små klatter kartoffel på.
Tryk dem flade med bagsiden af en røreske, og steg dem sprøde på begge sider.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner