Minirøsti med kartoffel

30. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Disse små røstier laves uden æg, så kartoffelsmagen træder ekstra meget i kraft, og de bliver helt sprøde og lækre. Steg dem i smør på panden for en ekstra sprød skorpe.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og riv dem groft.
Pres så meget vand ud af dem, du kan, fx i en sigte eller i et rent viskestykke.
Bland kartoflerne med salt.
Smelt smørret på panden, og læg små klatter kartoffel på.
Tryk dem flade med bagsiden af en røreske, og steg dem sprøde på begge sider.

Tip!

Du kan sagtens tilsætte krydderier, hvis du savner mere smag. Drys fx paprika eller timian i de revne kartofler, inden du steger dem på panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar