Minirøsti med kartoffel

Disse små røstier laves uden æg, så kartoffelsmagen træder ekstra meget i kraft, og de bliver helt sprøde og lækre. Steg dem i smør på panden for en ekstra sprød skorpe.

Minirøsti med kartoffel
0-30 min.

(1)

30. november 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer
kartofler
600 g
salt
1 tsk.
smør til stegning
50 g

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og riv dem groft.
Pres så meget vand ud af dem, du kan, fx i en sigte eller i et rent viskestykke.
Bland kartoflerne med salt.
Smelt smørret på panden, og læg små klatter kartoffel på.
Tryk dem flade med bagsiden af en røreske, og steg dem sprøde på begge sider.

Tip!

Du kan sagtens tilsætte krydderier, hvis du savner mere smag. Drys fx paprika eller timian i de revne kartofler, inden du steger dem på panden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'