Knækbrød med ramsløgsblade
8. maj 2023
af
Pernille Hoffmann Køppen.
Foto: Pernille Hoffmann
Disse knækbrød er skønne, nemme og lækre, og de friske ramsløgsblade på toppen giver dem et dekorativt udtryk.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til en sammenhængende dej i en skål, og lad dejen hvile i 30 minutter.
Tænd ovnen på 150°. Smør dejen ud på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over, og rul dejen jævn med en kagerulle. Fjern det øverste bagepapir, og placér det nederste papir med dejen på en bageplade.
Skyl ramsløgsbladene, og læg dem på toppen af dejen. Skær dejen i firkanter, så knækbrødet er nemt at brække i pæne stykker, når det er færdigbagt.
Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time. Lad knækbrødet afkøle, og bræk det i stykker inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk