Knækbrød med ramsløgsblade

8. maj 2023 af .

Foto: Pernille Hoffmann

Disse knækbrød er skønne, nemme og lækre, og de friske ramsløgsblade på toppen giver dem et dekorativt udtryk.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til en sammenhængende dej i en skål, og lad dejen hvile i 30 minutter.
Tænd ovnen på 150°. Smør dejen ud på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over, og rul dejen jævn med en kagerulle. Fjern det øverste bagepapir, og placér det nederste papir med dejen på en bageplade.
Skyl ramsløgsbladene, og læg dem på toppen af dejen. Skær dejen i firkanter, så knækbrødet er nemt at brække i pæne stykker, når det er færdigbagt.
Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time. Lad knækbrødet afkøle, og bræk det i stykker inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar