Knækbrød
24. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Knækbrødene er nemme og hurtige at bage og passer perfekt i madpakken, på tapasbordet eller som et let mellemmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rør alle ingredienserne til knækbrødene sammen i en skål til en ensartet masse.
Rul halvdelen af dejen tyndt ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir, og træk bagepapiret med dejen over på en bageplade. Gentag proceduren med den anden del af dejen.
Skær dejen ud i firkanter med et pizzahjul. Bag knækbrødene i ovnen i 16-18 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
Afkøl dem på en bagerist, og bræk dem forsigtigt fra hinanden, når de er blevet helt kolde. Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk