Knækbrød

24. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Knækbrødene er nemme og hurtige at bage og passer perfekt i madpakken, på tapasbordet eller som et let mellemmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rør alle ingredienserne til knækbrødene sammen i en skål til en ensartet masse.
Rul halvdelen af dejen tyndt ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir, og træk bagepapiret med dejen over på en bageplade. Gentag proceduren med den anden del af dejen.
Skær dejen ud i firkanter med et pizzahjul. Bag knækbrødene i ovnen i 16-18 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
Afkøl dem på en bagerist, og bræk dem forsigtigt fra hinanden, når de er blevet helt kolde. Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar