Knækbrød af grød
19. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De lækre, hjemmelavede knækbrød er lavet af havregrød og er virkelig nemme. Servér dem som lille snack eller mellemmåltid.
Bemærk
Bagetid: 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 140°.
Hæld havregryn, hørfrø og vand i en gryde, og kog det op under omrøring i ca. 5 minutter, til du får en tyk grød.
Smør grøden tyndt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Drys med solsikkekerner og flagesalt.
Bag knækbrødet i ovnen ved 140° i ca. 1½ time, til det er helt tørt og sprødt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på knækbrød!