Knækbrød af grød

19. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De lækre, hjemmelavede knækbrød er lavet af havregrød og er virkelig nemme. Servér dem som lille snack eller mellemmåltid.

Bemærk
Bagetid: 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 140°.
Hæld havregryn, hørfrø og vand i en gryde, og kog det op under omrøring i ca. 5 minutter, til du får en tyk grød.
Smør grøden tyndt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Drys med solsikkekerner og flagesalt.
Bag knækbrødet i ovnen ved 140° i ca. 1½ time, til det er helt tørt og sprødt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar