Knækbrød med durummel
20. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Det her knækbrød med frø, kerner og durummel får det helt rigtige ’knæk’, når du tager en bid. De er nemme at bage og passer perfekt i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°.
Bland mel, kerner, frø og salt i en skål. Vend olie og vand i dejen, og bland det sammen til en sammenhængende dej.
Fordel dejen på et bagepapir, og dæk den med yderligere et ark bagepapir.
Pres dejen flad mellem papirerne, og rul den ud med en kagerulle, så det dækker næsten hele papiret.
Fjern det øverste bagepapir, og placér det nederste papir med dejen på en bageplade. Skær dejen i firkanter, så knækbrødet er nemt at brække i pæne stykker, når det er færdigbagt.
Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time.
Lad knækbrødet afkøle, og bræk det i stykker.
Tip!
Synes du, at dejen er en smule tør, kan du tilsætte en anelse mere vand, så bliver den nemmere at rulle ud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk