Glutenfrit knækbrød
9. september 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Knækbrødene her er glutenfrie, og bagt med majsmel, der giver en fin, sødlig smag til de knasende kiks.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Hæld koldt vand over hørfrø, og lad dem trække i 10 minutter.
Hæld kogende vand over majsmel, og rør rundt med en gaffel. Bland udblødte hørfrø, olie, havremel, græskarkerner og sesamfrø i.
Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir. Drys salt over, og bag knækbrødene i ovnen i 30 minutter.
Rids dejens overfladen med en skarp kniv eller et pizzahjul, så knækbrødene får den form og størrelse, du ønsker.
Drys med revet parmesan, og bag knækbrødene færdige i ca. 20 minutter.
Knæk dem fra hinanden, imens de stadig er lune, og lad dem afkøle på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk