Glutenfrit knækbrød

9. september 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Knækbrødene her er glutenfrie, og bagt med majsmel, der giver en fin, sødlig smag til de knasende kiks.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Hæld koldt vand over hørfrø, og lad dem trække i 10 minutter.
Hæld kogende vand over majsmel, og rør rundt med en gaffel. Bland udblødte hørfrø, olie, havremel, græskarkerner og sesamfrø i.
Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir. Drys salt over, og bag knækbrødene i ovnen i 30 minutter.
Rids dejens overfladen med en skarp kniv eller et pizzahjul, så knækbrødene får den form og størrelse, du ønsker.
Drys med revet parmesan, og bag knækbrødene færdige i ca. 20 minutter.
Knæk dem fra hinanden, imens de stadig er lune, og lad dem afkøle på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar