Knækbrød med birkes og parmesan
8. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Hjemmelavede knækbrød med birkes og parmesan smager skønt! De er nemme at lave og kan f.eks. serveres til ostebord eller som en lille eftermiddagssnack.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°. Vend birkes med rosmarin, de 2 slags mel, salt og friskrevet parmesan.
Saml dejen med olie og fløde. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
Fjern det øverste stykke bagepapir, og rids evt. ruder eller trekanter i dejen med en lille kniv eller en kagespore.
Bag knækbrødene gyldne i ovnen, 12-15 minutter. Hold øje med dem, så de ikke branker.
Lad dem køle af på rist og servér som snack eller til ost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk