Knækbrød med chili

26. oktober 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Dette knækbrød knaser som klassiske tortillachips, og smagen minder faktisk også om de sprøde, salte trekanter. Hemmeligheden er at bage knækbrødet med majsmel, der giver dig masser af smag foræret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Bland majsmel, kerner, frø, paprikapulver, chilipulver og salt i en skål.
Hæld olie i skålen, og rør godt rundt.
Tilsæt kogende vand i skålen, og rør ingredienserne sammen til en dej.
Fordel dejen på et ark bagepapir. Læg yderligere et ark bagepapir over dejen, og brug forsigtigt en kagerulle for at rulle dejen ud mellem arkene, til den er ca. 5 mm tyk. Kassér det øverste ark.
Skær forsigtigt firkanter i knækbrødet med en skarp kniv.
Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time. Knæk knækbrødet i mindre stykker, når det kommer ud af ovnen.
Servér gerne knækbrødet med f.eks. hummus eller pesto.

Tip!

Så længe den totale mængde kerner og frø i dejen er den samme, kan du sagtens tage lidt mere af en slags og lidt mindre af en anden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar