Knækbrød med grønkål
15. maj 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Grønkål giver knækbrødene en fin, lysegrøn farve, der gør dem ekstra fine til dit næste middagsselskab, eller hvis du blot skal peppe dit mellemmåltid en smule op.
Ingredienser
Sådan gør du
Rib grønkålen, og blend den med yoghurt – det er nemmest med en stavblender.
Bland de tørre ingredienser, og rør den grønne yoghurt i.
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord.
Skær dejen i lange stænger på ca. 4 x 25 cm, og læg dem forsigtigt på en plade med bagepapir.
Bag knækbrødene i ovnen ved 180° i ca. 20 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk