Knækbrød med grønkål

Grønkål giver knækbrødene en fin, lysegrøn farve, der gør dem ekstra fine til dit næste middagsselskab, eller hvis du blot skal peppe dit mellemmåltid en smule op.

Ingredienser

Sådan gør du

Rib grønkålen, og blend den med yoghurt – det er nemmest med en stavblender.
Bland de tørre ingredienser, og rør den grønne yoghurt i.
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord.
Skær dejen i lange stænger på ca. 4 x 25 cm, og læg dem forsigtigt på en plade med bagepapir.
Bag knækbrødene i ovnen ved 180° i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
15. maj 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar