Kebab i pitabrød med grønt og dressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Kebab i pitabrød er nemt at lave selv, og kan blive et sundt alternativ til takeaway!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sammen med hakket hvidløg og alle de øvrige ingredienser.
Læg bagepapir i en bradepande, og pres kødfarsen fladt ud over hele pladen. Steg farsen under grillen i ovnen i 4-5 minutter, til kødet er brunet.
Tag bradepanden ud af ovnen, og løft kødet over på et fad. Hæld væden fra bradepanden, og læg et nyt ark bagepapir i.
Læg kødet tilbage i bradepanden med stegesiden nedad, og steg kødet færdigt under ovngrillen i 3-4 minutter.
Skyl og snit salat, mynte, agurk og tomat.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i strimler, og læg det i lunede pitabrød sammen med salat og dressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk