Pitabrød med garam-masalakylling
9. juni 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Når først den krydrede garam-masalablanding er masseret ind i kyllingen, tager det ikke mange minutter at sætte et lækkert måltid på bordet. Pitabrød er også altid et hit til frokost dagen efter, så lav gerne en ekstra stor portion, når du alligevel er i gang.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kylling i mundrette stykker, og vend dem med en blanding af olivenolie og garam masala. Lad det marinere i mindst ½ time.
Steg dem i marinaden og evt. lidt ekstra olie på en pande i 7-10 minutter.
Riv agurken. Vend den med salt, og læg det i et rent viskestykke i en si, så væsken kan dryppe fra. Lad det trække i ½ time.
Rør agurk med yoghurt, presset hvidløg og fintsnittet mynte. Smag til med salt og peber.
Skær tomater i tern, og pluk salaten groft.
Lun og flæk pitabrødene. Fyld dem med kylling, salat og dressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk