Julekage med kirsebær-appelsin-mousse

Årets julekage byder på en saftig nøddebund, fløjlsblød chokoladeganache og en julet mousse med smag af både appelsin og kirsebær. Siruppen fra glasset med Amarena-kirsebær skal bruges i moussen, mens selve kirsebærrene pynter på toppen – så får du brugt hele glasset uden spild.

Julekage med kirsebær-appelsin-mousse
31-60 min.

(0)

December 6, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 6 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm i diameter
  • Lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Når man lader moussekagen sætte sig i fryseren i stedet for på køl, får du en moussekage med knivskarp kant. Du kan også nøjes med at lade kagen sætte sig i køleskabet i ca. 6 timer. Så skal du blot være lidt mere forsigtig, når du fjerner lagkageplasten og evt. glatte kanten lidt med en spatel.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'