Julekage med kirsebær-appelsin-mousse
Årets julekage byder på en saftig nøddebund, fløjlsblød chokoladeganache og en julet mousse med smag af både appelsin og kirsebær. Siruppen fra glasset med Amarena-kirsebær skal bruges i moussen, mens selve kirsebærrene pynter på toppen – så får du brugt hele glasset uden spild.
![Julekage med kirsebær-appelsin-mousse](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/julekage-med-kirsebaer-appelsin-mousse_12236.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5732473572206546&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
December 6, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 6 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 springform, 20 cm i diameter
- Lagkageplast
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner