Panna cotta med appelsin og kirsebær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Friske kirsebær er smuk pynt på den kridhvide panna cotta. I en snæver vending kan du bruge kirsebær fra glas.

Bemærk
Hviletid på køl: Mindst 5-6 timer.

Ingredienser

Udstyr

fire portionsglas

Sådan gør du

Læg husblasbladene i en skål med koldt vand 1 ad gangen, og lad dem ligge i ca. 5 minutter.
Riv appelsinskallen på den fine side af et rivejern. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland dem med flormelis.
Bland fløde, appelsinskal og vaniljeflormelis i en lille gryde, og bring det i kog. Tag gryden af varmen, så snart det koger.
Lun mælken i en anden lille gryde. Tag de udblødte husblasblade op af vandet, og smelt dem i mælken i gryden. Hæld herefter mælkeblandingen i den varme fløde, og rør godt.
Hæld den varme pannacottamasse i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i 5-6 timer, til massen er stivnet. Pynt de stivnede pannacottaer med kirsebær, lige før de skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar