Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce

Den klassiske rødspætte med kartofler og persillesauce går aldrig af mode! Helstegte fisk bevarer saft og smag bedre, end hvis man steger en filet uden ben. Når man spiser en helstegt rødspætte, er det ikke spor svært at undgå benene, for kødet løsner sig let, når man løfter det af med bestikket.

Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce
31-60 min.

(0)

January 2, 2021 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Når du steger rødspættefileter til flere personer, kan du nøjes med at brune 1 fisk ad gangen på begge sider. Læg dem derefter på 1-2 bageplader, og steg dem færdige i ovnen ved 180° på én gang, lige før de skal serveres. Tjek, om de er færdige, på samme måde som beskrevet under trin 5 i opskriften.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'