Rødspætter med nye kartofler og persillesauce
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Vil du have en sikker vinder på middagsbordet, så servér rødspætter med persillesauce. Så vil selv børnene spise fisk!
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Smelt smørret i en lille gryde, og tilsæt melet under omrøring. Rør godt, til mel og smør samler sig. Tilsæt mælk, lidt ad gangen, og rør godt hele tiden, så du får en jævn og glat sauce.
Skyl og hak persillen, og rør den i saucen. Lad saucen koge et par minutter med persillen i.
Vend rødspætterne i lidt rugmel blandet med salt og peber, og steg dem i smør og olie på 2 store pander, til de er let ristede på begge sider.
De skal kun stege ca. 2 minutter på hver side (afhængigt af størrelsen).
Servér rødspætterne med de kogte kartofler og varm persillesauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk