Focaccia med mozzarella, gorgonzola og rosmarin
Brødet kan nydes alene eller toppet med lufttørret skinke. Det fungerer også supergodt på en buffet sammen med salater, suppe eller grillede grøntsager.
![Focaccia med mozzarella, gorgonzola og rosmarin](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/focaccia-med-mozzarella-gorgonzola-og-rosmarin_12111.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
Over 150 min.
(1)
November 25, 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Dejen skal hvile natten over på køl samt 30 + 20 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner