Focaccia med pære og rosmarin

26. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprødt og saftigt madbrød, som får en skøn smag fra de søde pærer og den friske rosmarin.

Bemærk
Hævetid i alt: 90 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og fuldkornsmel. Lad det trække 10 minutter, og tilsæt herefter hvedemel lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem, vend den i olivenolie, og lad den hæve under et fugtigt viskestykke i 45 minutter.
Slå dejen ned, og form den til et stort, fladt brød. Læg det på en smurt bageplade, og dæk med tynde skiver af pære. Kom små stykker rosmarin ovenpå, og dryp med honning. Lad det hæve til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.
Bag brødet nederst i ovnen ca. 14 min. ved 230°. Afkøl på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar