Focaccia med æble og rosmarin
Det er ikke underligt, at italienerne er vilde med focacciabrød. Med masser af olivenolie og havsalt i dejen kan brødet spises, lige som det er. Pynter du det desuden med tynde skiver æble på toppen, bliver det ekstra lækkert.
![Focaccia med æble og rosmarin](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/focaccia-med-aeble-og-rosmarin_14649.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 25, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time og 15 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner