Focaccia med tomat og rosmarin

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det lækreste focaccia med tomat og rosmarin, der nemt kan serveres til buffet eller på et frokostbord.

Bemærk
Hævetid: Mindst 2 timer + 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en lille bradepande, 22 x 32 cm

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet. Rør honning, salt, olie og knust hvidløg i.
Rør/ælt de 2 slags mel i. Lad dejen hæve i en oliesmurt skål i 2 timer.
Læg bagepapir i en bradepande, og fordel dejen i formen.
Skyl og halvér tomaterne, og pres dem godt ned i dejen.
Drys med grofthakket rosmarin og chiliflager, og dryp med rigeligt olie. Lad brødet efterhæve i 30 minutter.
Drys brødet med flagesalt, og bag det i en 180° varm ovn i ca. 25 minutter, til det er flot gyldent.

Tip!

Du kan ælte dejen sammen dagen i forvejen og lade den hæve på køl natten over. Brug i så fald kun 15 g gær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar