Vin chaud aux epices – fransk gløgg

Den franske udgave af gløgg hedder vin chaud aux epices og minder meget om den dybrøde variant, vi kender herhjemme.

Bemærk: Husk, at gløgg ikke må koge, da alkoholen så fordamper.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm forsigtigt rødvin, sukker, appelsinsaft og krydderier op i en gryde til lige under kogepunktet.
Lad det trække i 10 minutter.
Sigt evt. krydderierne fra.
Skyl appelsinen, skær den i skiver, og lad dem lune med i gryden.
Servér rygende varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth