Hvid gløgg

Hvid gløgg med appelsin, ingefær og rom. En flot og rund gløgg med masser af krydderi og varme og lidt mildere end den røde klassiker.

Bemærk
Trækketid: Gløggen skal hvile en times tid under låg.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl skallen af citronen og appelsinen, skær derefter den hvide hinde væk, og skær frugtkødet i skriver.
Bland citrusskallerne med alle krydderierne i en gryde, og hæld rommen henover.
Varm op, til det simrer med låget på, og lad derefter blandingen trække en times tid under låg.
Tilsæt mandler, rosiner eller multebær, appelsin- og citronskiverne, hvidvinen og cideren, og smag gløggen til med rørsukker.
Varm den forsigtigt op under låg, og servér rygende varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. december 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar