Hvid gløgg med hyldeblomst
11. februar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Når du bruger hvidvin i stedet for rødvin i en gløgg, får du en mildere varinat. Her er drikken lavet med hyldeblomstsaft, der giver en dejligt sød gløgg.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring hyldeblomst, vand, rørsukker og krydderier i kog i en gryde, og skru straks ned.
Lad blandingen simre ved svag varme i 1 time under låg.
Si gløggen, og bland den med hvidvin.
Varm op til lige under kogepunktet.
Skær æble i tern, og servér gløggen med æbletern.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på hvid gløgg