Hvid gløgg med hyldeblomst

Når du bruger hvidvin i stedet for rødvin i en gløgg, får du en mildere varinat. Her er drikken lavet med hyldeblomstsaft, der giver en dejligt sød gløgg.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring hyldeblomst, vand, rørsukker og krydderier i kog i en gryde, og skru straks ned.
Lad blandingen simre ved svag varme i 1 time under låg.
Si gløggen, og bland den med hvidvin.
Varm op til lige under kogepunktet.
Skær æble i tern, og servér gløggen med æbletern.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. februar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar