Tortillas med bønnecreme og majssalat

Mexicanske tortillapandekager serveret med en cremet mos af bønner samt en krydret majssalat – simpelt, lækkert og helt uden kød!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og hak dem groft. Steg dem i olie i en gryde ved middelhøj varme i 10 minutter, til de er gyldne.
Lad bønnerne dryppe af, og steg dem sammen med løgene i 5 minutter.
Blend bønner og løg til en tyk creme med en stavblender. Smag cremen til med presset hvidløg, spidskommen og salt.
Lad majsene dryppe godt af i en sigte. Skær chilien i tynde skiver, og fjern kernerne. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skær bladselleri i skiver og avocado i tern. Skyl og hak persillen.
Bland grøntsager og persille sammen. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft og lidt salt.
Varm tortillaerne som angivet på emballagen.
Pluk salaten i hele blade. Skyl og tør salatbladene. Server tortillaerne med bønnemos, salat og evt. chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek