Tortillaer med krydret blomkål
18. oktober 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv at fylde dine madpandekager med ovnbagt blomkål og peberfrugter, der er vendt i en stærk dressing. Det bløde, krydrede fyld passer perfekt sammen med søde og saftige mangotern, frisk koriander og lidt cremefraiche.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°.
Del blomkål og peberfrugter i mundrette stykker.
Bland rugmel, spidskommen, cayennepeber, salt og peber. Pisk melblandingen med vand og mælk, så konsistensen er jævn.
Vend blomkål og peberfrugter i dejen, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys hvidløg i tynde skiver over, og bag grøntsagerne møre i 35-40 minutter. Vend rundt et par gange undervejs.
Lun pandekagerne, og anret med bagt blomkål og peberfrugt, mangotern, finthakket rødløg, frisk koriander, en skefuld cremefraiche og lidt limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk