Tortillaer med krydret blomkål

18. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv at fylde dine madpandekager med ovnbagt blomkål og peberfrugter, der er vendt i en stærk dressing. Det bløde, krydrede fyld passer perfekt sammen med søde og saftige mangotern, frisk koriander og lidt cremefraiche.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 210°.
Del blomkål og peberfrugter i mundrette stykker.
Bland rugmel, spidskommen, cayennepeber, salt og peber. Pisk melblandingen med vand og mælk, så konsistensen er jævn.
Vend blomkål og peberfrugter i dejen, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys hvidløg i tynde skiver over, og bag grøntsagerne møre i 35-40 minutter. Vend rundt et par gange undervejs.
Lun pandekagerne, og anret med bagt blomkål og peberfrugt, mangotern, finthakket rødløg, frisk koriander, en skefuld cremefraiche og lidt limesaft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar