Rugbrødssandwich med bønnecreme og østershatte
12. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her lækre vegetariske sandwich passer perfekt til en let frokost. Svampene og de soltørrede tomater giver en dejlig smag, og bønnecremen mætter godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra bønnerne, og lad dem dryppe af.
Blend bønner, flødeost, revet parmesan og friskpresset citronsaft til en creme. Smag cremen til med salt og peber.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Smelt smør i en pande, og steg svampene gyldne. Smag svampene til med salt og peber.
Rist rugbrødet, og smør brødet med bønnecremen. Hak persillen groft.
Fordel svampene og tomaterne på toppen af brødet, og pynt det med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk