Bruschetta med hvid bønnecreme med dild

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Bruschetta plejer at serveres med tomater, men prøv denne variant med hvid bønnecreme – den er også et sikkert hit som forret!

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem under koldt vand. Blend dem i en minihakker.
Skyl citronen, og riv skallen fint.
Blend citronskal, citronsaft, olivenolie og fennikelfrø sammen med bønnemassen, til konsistensen er glat og ensartet.
Hak dilden fint, og rør den i bønnecremen.
Steg pølseskiverne på en tør pande i 2-3 minutter på hver side, til de bliver sprøde.
Rist brødet. Smør det med bønnecreme. Riv salamiskiverne i mindre stykker, og fordel dem på brødene. Drys med brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar