Bruschetta med hvid bønnecreme med dild
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Bruschetta plejer at serveres med tomater, men prøv denne variant med hvid bønnecreme – den er også et sikkert hit som forret!
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem under koldt vand. Blend dem i en minihakker.
Skyl citronen, og riv skallen fint.
Blend citronskal, citronsaft, olivenolie og fennikelfrø sammen med bønnemassen, til konsistensen er glat og ensartet.
Hak dilden fint, og rør den i bønnecremen.
Steg pølseskiverne på en tør pande i 2-3 minutter på hver side, til de bliver sprøde.
Rist brødet. Smør det med bønnecreme. Riv salamiskiverne i mindre stykker, og fordel dem på brødene. Drys med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk