Tortillaer med det hele
5. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Når man spiser tortillaer, kan det være svært at vælge, hvilken kombination der er den bedste. Det slipper du for her, for du kan både få den mexicanske darling med sprødpaneret saftig torsk og den med krydret bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg, og skær dem i små både. Bring lime, honning og vand i kog i en lille gryde. Sluk for varmen, og læg løgbådene i. Lad dem trække minimum 30 minutter.
Gnub steaken med olie, spidskommen, salt og peber. Steg kødet i ca. 3 minutter på hver side. Lad det trække i 5 minutter, og skær det i tynde skiver.
Skær torsken i mundrette stykker. Vend fiskestykkerne med durummel krydret med salt og peber, og steg dem i olie på panden i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne.
Lun tortillaer, og snit kål fint. Halvér avocadoer, og pil stenene ud. Skyl tomaterne, og halvér dem.
Servér tortillaerne med kød, fisk, kål, avocado, tomater, limebåde, frisk chili, chilisauce, masser af koriander og mynte − og selvfølgelig de limesyltede rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk