Tiramisu med hindbær og spiselige blomster

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, og her har den fået masser af sommersmag med hindbær og spiselige blomster.

Bemærk: Tiramisu skal hvile i mindst 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Bland kaffe og amaretto i et dybt fad. Dyp 1 ladyfinger ad gangen i kaffeblandingen, og lad væsken trække godt ind.
2 Halvér alle ladyfingers, og fordel halvdelen af dem i bunden af portionsglas/små skåle.
3 Pisk æggeblommer og flormelis sammen til en luftig creme med en elpisker. Rør mascarpone i. Pisk æggehviderne stive i en ren skål, og vend dem forsigtigt i mascarponecremen.
4 Mos hindbærrene med en gaffel, og fordel halvdelen af hindbærmosen over de bløde ladyfingers i hvert glas. Læg et tykt lag mascarponecreme over hindbærrene.
5 Gentag med endnu 1 lag ladyfingers dyppet i kaffeblandningen, så 1 lag hindbærmos og til sidst 1 lag mascarponecreme.
6 Stil glassene på køl i mindst 3 timer.
7 Pynt med friske hindbær og spiselige blomster lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft