Sandkage-tiramisu

28. april 2022 af .

Foto: Lene Samsø

Kagen her er lavet af rester af sandkage i stedet for ladyfingers. Der er brugt en hvid sandkage i opskriften, men har du en rest orangekage eller mazarin, kan det også sagtens bruges.

Bemærk
Køletid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommerne lyse og luftige med flormelis. Pisk mascarponen i, men undgå at overpiske.
Vend afkølet espresso i cremen. Pisk fløden til blødt skum, og vend den forsigtigt i cremen.
Skær kagen i skiver eller aflange klodser. Fordel et lag kage i et fad, stænk med kaffe, og læg creme på. Gentag.
Sæt kagen koldt i mindst 6 timer, evt. natten over.
Pisk fløden til blødt skum, og pynt kagen med toppe af flødeskum lige inden servering. Sigt med kakao, og servér straks.

Tip!

Du kan lægge friske hindbær ind i kagen eller servere dem til. Det giver en fin friskhed.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar