Pebersteaks med edamamebønner og spiselige blomster

Steaks og spiselige blomster er to forskellige verdener, men i denne opskrift passer de perfekt sammen.

Bemærk
Det er sjovt og flot at bruge blomster i maden, men hold dig til de blomster, du med 100 % sikkerhed ved er spiselige. Blomsterne skal desuden være usprøjtede.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde med vand i kog til edamamebønnerne. Skyl hjertesalaterne, flæk dem, og skær stokken væk. Snit salaten i brede strimler.
Kom de frosne edamamebønner i det kogende vand, og lad dem koge i 2 minutter. Afkøl dem under koldt vand.
Knus peberkornene i en morter, og drys dem over bøfferne. Grill bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Læg dem på en tallerken med alufolie over, og lad dem hvile lidt.
Skær blomkål i store, tykke skiver. Fjern blade og hår fra majskolberne, og pensl dem med smør. Grill blomkål og majs i 2-3 minutter på hver side. Skær majskernerne af kolberne.
Vend majs og blomkål sammen med med edamamebønner og hjertesalat.
Rør balsamicoeddike og olivenolie godt sammen.
Skær bøfferne i skiver, og anret kødet oven på salaten. Hæld balsamicodressing over. Pynt med spiselige blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar