Fuglereder med blandede bær og blomster

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Marengsfuglereder skal bages i ovnen ved lav temperatur i lang tid, så bliver de blanke og kridhvide.

Bemærk
Bagetid: 1-1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehvider, sukker og eddike sammen til en fast masse med en elpisker. Sigt flormelis ned i skålen, og pisk massen helt stiv.
Fyld marengsmassen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i fuglereder med en lille kant på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i en 100° varm ovn i 1-1½ time, til de er tørre.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør mascarpone med flormelis og vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i mascarponecremen.
Rens bærrene, og skær jordbærrene i kvarte. Vend forsigtigt halvdelen af alle bærrene i mascarponecremen.
Fordel mascarpone-bær-cremen i fuglerederne. Pynt med resten af bærrene, blomster og sigtet flormelis, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar