Fuglereder med blandede bær og blomster
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Marengsfuglereder skal bages i ovnen ved lav temperatur i lang tid, så bliver de blanke og kridhvide.
Bemærk
Bagetid: 1-1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggehvider, sukker og eddike sammen til en fast masse med en elpisker. Sigt flormelis ned i skålen, og pisk massen helt stiv.
Fyld marengsmassen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i fuglereder med en lille kant på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i en 100° varm ovn i 1-1½ time, til de er tørre.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør mascarpone med flormelis og vaniljekorn.
Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i mascarponecremen.
Rens bærrene, og skær jordbærrene i kvarte. Vend forsigtigt halvdelen af alle bærrene i mascarponecremen.
Fordel mascarpone-bær-cremen i fuglerederne. Pynt med resten af bærrene, blomster og sigtet flormelis, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk