Tiramisu-islagkage

6. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den friske tiramisu-is gør med garanti alle rundt om middagsbordet glade!

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
1 brødform, 1 l

Sådan gør du

Del æggene i hvider og blommer, og pisk blommerne med halvdelen af sukkeret i en skål med en elpisker.
Pisk fløden til skum i en anden skål, og vend flødeskummet sammen med æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive sammen med resten af sukkeret i en tredje skål med en elpisker, og vend det forsigtigt i fløde-ægge-blandingen.
Pisk mascarpone og marsala i en skål med en elpisker, og vend det i æggeblandingen.
Beklæd formen med husholdningsfilm, og fordel lidt af iscremen i bunden.
Dyp ladyfingers i espressoen, og læg ladyfingers og iscreme lagvis i formen.
Dæk formen med alufolie, og sæt den i fryseren i mindst 5 timer, gerne natten over.
Tag forsigtigt tiramisuen ud af formen, sigt den med lidt kakaopulver, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar