Tiramisu-islagkage
6. september 2021
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Den friske tiramisu-is gør med garanti alle rundt om middagsbordet glade!
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
1 brødform, 1 l
Sådan gør du
Del æggene i hvider og blommer, og pisk blommerne med halvdelen af sukkeret i en skål med en elpisker.
Pisk fløden til skum i en anden skål, og vend flødeskummet sammen med æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive sammen med resten af sukkeret i en tredje skål med en elpisker, og vend det forsigtigt i fløde-ægge-blandingen.
Pisk mascarpone og marsala i en skål med en elpisker, og vend det i æggeblandingen.
Beklæd formen med husholdningsfilm, og fordel lidt af iscremen i bunden.
Dyp ladyfingers i espressoen, og læg ladyfingers og iscreme lagvis i formen.
Dæk formen med alufolie, og sæt den i fryseren i mindst 5 timer, gerne natten over.
Tag forsigtigt tiramisuen ud af formen, sigt den med lidt kakaopulver, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk