Tiramisu med rabarber og hindbær

Tiramisu med rabarber og hindbær – det må være italienernes svar på vores rødgrød med fløde!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 125º. Rens rabarberne, og skær dem i små stykker på ca. 3 cm.
Læg dem i et ovnfad, drys med rørsukker, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er møre. Afkøl rabarberne helt.
Pisk mascarpone, fløde og flormelis sammen med en elpisker til en let creme. Pisk ¾ af hindbærrene i cremen (gem resten af hindbærrene til pynt!).
Knus 1 ladyfinger groft i hvert glas eller skål. Læg 1 stor spsk. rabarberkompot med saft ovenpå, og dæk med et lag hindbærcreme.
Læg et nyt lag af 1 groft knust ladyfinger i hvert glas. Top igen med rabarberkompot med saft, og afslut med resten af hindbærcremen.
Pynt med de sidste hindbær, groftknuste ladyfingers, mynteblade og evt. spiselige blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar