Tiramisu med rabarber og hindbær
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Tiramisu med rabarber og hindbær – det må være italienernes svar på vores rødgrød med fløde!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125º. Rens rabarberne, og skær dem i små stykker på ca. 3 cm.
Læg dem i et ovnfad, drys med rørsukker, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er møre. Afkøl rabarberne helt.
Pisk mascarpone, fløde og flormelis sammen med en elpisker til en let creme. Pisk ¾ af hindbærrene i cremen (gem resten af hindbærrene til pynt!).
Knus 1 ladyfinger groft i hvert glas eller skål. Læg 1 stor spsk. rabarberkompot med saft ovenpå, og dæk med et lag hindbærcreme.
Læg et nyt lag af 1 groft knust ladyfinger i hvert glas. Top igen med rabarberkompot med saft, og afslut med resten af hindbærcremen.
Pynt med de sidste hindbær, groftknuste ladyfingers, mynteblade og evt. spiselige blomster.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk